Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του ματς της Νέας Σμύρνης και στη μικτή ζώνη έκανε δηλώσεις εναντίον της ΚΕΔ και των εποπτών, ενώ τόνισε ότι σκοπεύει να το φτάσει μακριά το θέμα. Δεν εξαίρεσε από τα πυρά του την αναδιάρθρωση, η οποία πλήττει την Ήπειρο όπως είπε.

«Τον τελευταίο 1,5 μήνα επισκέφθηκα 5 φορές το προεδρείο της ΚΕΔ και ευτυχώς για ‘μενα, δυστυχώς γι’ αυτούς αποδείχτηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αδικήθηκε σε 9 ματς σε καίριες φάσεις. Είτε έμπαιναν γκολ των αντιπάλων από θέση οφσάιντ και τα κατακύρωναν είτε γινόταν το αντίθετο.Σήμερα ένα κανονικό γκολ ο επόπτης δεν το είδε κι αυτό αποδεικνύει το πόσο σοβαρή είναι η έλλειψη του VAR. Γι’ αυτό δεν θα έπρεπε η ΕΠΟ και η κυβέρνηση να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση. Ο μόνος που πλήττεται απ’ αυτήν την ιστορία είναι η Ήπειρος, η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνει οτιδήποτε, θα φτάσει όσο μακριά μπορεί για να αποδειχτεί ότι σ’ αυτά τα 9 παιχνίδια αδικηθήκαμε. Δεν μιλάμε για 27 χαμένους πόντους σε 9 ματς, αλλά και 3, 4, 5 πόντοι να χάθηκαν, θα ήταν βαθμοί που θα παίρναμε και σήμερα θα ήμασταν σε άλλη βαθμολογική θέση.

Είναι μεγάλη η δυσαρέσκειά μου για την ΚΕΔ και βλέπω ότι αυτοί οι επόπτες δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό. Κανένας τους».