Ειρήνη Κολιδά: Δες τον 6χρονο γιο της να πλάθει πασχαλινά κουλουράκια στην κουζίνα του σπιτιού τους!

Μπορεί να αποχώρησε αναγκαστικά από τον πρώτο κύκλο του Survivor, πριν δύο χρόνια, όμως ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την είχε ξεχωρίσει -και την θυμάται πια- για την αγωνιστικότητά και το πάθος της στο παιχνίδι.

Η Ειρήνη Κολιδά εξαργύρωσε 100% τη δημοτικότητα που της έδωσε το reality επιβίωσης, αφού το τηλέφωνό της δεν σταματά να χτυπά και οι επαγγελματικές προτάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. 
Φέτος, παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» στο Open Tv και δείχνει να είναι στα καλύτερά της.
Ωστόσο, η προτεραιότητά της παραμένει πάντα ο γιος της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. 
Ο 6 ετών πλέον Αλέξανδρος μονοπωλεί την καθημερινότητα της personal trainer και παρουσιάστριας, η οποία περνάει μαζί του όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχει, καθώς επιθυμεί να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά του. 
Ωστόσο, φροντίζει να τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να μην τον έχουμε δει σχεδόν ποτέ μαζί της, σε κάποια από τις δημόσιες εξόδους που κάνει κατά καιρούς.
Βέβαια, οι αναρτήσεις που κάνει μ’ εκείνον στα social media είναι συχνές, αφού λατρεύει να μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την κοινή καθημερινότητά τους.
Αυτό συνέβη και την περασμένη Κυριακή, που δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο με τον πιτσιρικά να πλάθει πασχαλινά κουλουράκια στην κουζίνα του σπιτιού τους. 
«Είπαμε να κρατήσουμε τα έθιμα της Ελλάδας μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ειρήνη, η οποία καμάρωσε τον μικρό της πρίγκιπα να… δίνει ρέστα στην ζαχαροπλαστική.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Όπως φαίνεται, ο Αλέξανδρος έχει ένα ταλέντο…