Μαριάννα Παινέση: Η πρώτη έξοδος με τον σύντροφό της και η εξομολόγηση για τη σχέση τους! [pic]

Η Μαριάννα Παινέση, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Ελένη Ζούμη για την προσωπική της ζωή. 

Η μελαχρινή καλλονή με την εξωτική ομορφιά, μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας του STAR, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άντρα και εδώ και τρεις μήνες δεν είναι single πια.
«Είμαι πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για προοπτικές, καθότι είμαι σε σχέση μόλις τρεις μήνες. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που παντρεύονται πάνω στον μήνα, αλλά δεν νομίζω να είμαι ένα από αυτά. 
Πέρα από την πλάκα, είναι μια όμορφη σχέση και χαίρομαι για αυτήν. Προτιμάω να μη λέω πολλά πράγματα για τις σχέσεις μου. Πάντως είναι λίγο μεγαλύτερος από εμένα, γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι και βλέπουμε μαζί πολλές ταινίες. 
Παρότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για γάμο, για εμένα είναι ένα αρκετά μακρινό σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, δεν νομίζω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Ίσως σε μια πενταετία», είπε χαρακτηριστικά.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του.
Ο έρωτας της πάει πολύ!