Ήγουμενίτσα: Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson

Ήγουμενίτσα: Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, και συγκεκριμένα του Προέδρου κο Δήμο Αναπλιώτη και του Γραμματέα κου Λεόντιου Λεοντιάδη, με αφορμή την διοργάνωση του Super Rally 2021 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας το διάστημα 23 με 27 Μάιο του 2021.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνάντηση με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου καθώς και με επαγγελματίες του Τουρισμού (καταλύματα) που προσκλήθηκαν από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασιών.


Η διοίκηση του Επιμελητηρίου καλωσορίζει την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) θέτοντας υπό την αιγίδα του την διοργάνωση του Super Rally 2021, για δεύτερη φορά στην περιοχή μας μετά το 2001, καθώς τα οφέλη που αναμένονται για την τοπική οικονομία αναμένεται να είναι πολλαπλά. 


Στα άμεσα οφέλη συγκαταλέγεται η πληρότητα των καταλυμάτων και η αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά την διάρκεια της δράσης (24-27.05.2019) ενώ στα έμμεσα οφέλη, τόσο η διαφημιστική προβολή της διοργανώτριας αρχής, όσο και η προσέλευση τόσων πολλών επισκεπτών, θα καταστήσει την Θεσπρωτία ως ευρύτερα γνωστό τουριστικό προορισμό.


Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέκος Πάσχος παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Επιμελητηρίου που αποτελεί αντίγραφο αρχαίου νομίσματος του Κοινού των Θεσπρωτών και προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για τον Ιούνιο του 2019.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα