Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της Ελεύθερης Επαγγελματία κας Σοφίας Τερνέζη .

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελεύθερης Επαγγελματία και γνωστής Διακοσμήτριας κας Σοφίας Τερνέζη.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ως προς την ανάπτυξη και το σχεδιασμό ενός προγράμματος δράσης του Δήμου, για την υλοποίηση ενός πλαισίου ως προς την προστασία της ταυτότητας και την εικαστική επιμέλεια της εικόνας του Δήμου σε κάθε Δημοτική Ενότητα, καθώς και την ευκαιρία συμμετοχής σε ανάλογα ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπλασης και ανάδειξης πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα μιας νέας και καταξιωμένης επαγγελματία με ένα πλούσιο βιογραφικό εντός και εκτός του Δήμου, η οποία με τις γνώσεις της και την εμπειρία της στο κόσμο της διακόσμησης, του design και της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων κυριολεκτικά κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Μία υποψηφιότητα μιας νέας και δυναμικής επαγγελματία της ελεύθερης αγοράς και  εκπροσώπου ενός σύγχρονου και απαιτητικού επαγγέλματος, ή οποία σίγουρα προσυπογράφει την ποιότητα της εικόνας και του στυλ που «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» επιθυμεί να αποφέρει για το «ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Σοφία Τερνέζη δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Είμαι Ελεύθερη Επαγγελματίας στο Δήμο Πρέβεζας και ασκώ ένα επάγγελμα χάριν στο οποίο βρίσκομαι σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με πολλούς Δημότες. Ο Δήμος μας έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά δυστυχώς ως ειδική στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τις βιτρίνες είναι πολύ εύκολο να αντιληφθώ και δυστυχώς δεν με εκφράζει η εικόνα που σήμερα έχει.

Αποδέχτηκα συνειδητά την τιμητική πρόσκληση του αξιόλογου ανθρώπου και ικανού Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος μαζί με την ποιοτική ομάδα των ικανών και αξιόλογων Υποψηφίων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», εμπνέουν εμπιστοσύνη για έργο που στο Συνδυασμό θέλουμε και μπορούμε να υλοποιήσουμε. Πιστεύω ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» θα αποτελέσει την εκκίνηση ώστε ο Δήμος μας να αποκτήσει επιτέλους την εικόνα και το ύφος που μας αξίζει.»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τη Διακοσμήτρια κα Σοφία Τερνέζη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Η Σοφία Τερνέζη γεννήθηκε στην Αθήνα έχοντας καταγωγή από την Πρέβεζα όπου και ζει από τα πρώτα της παιδικά χρόνια. Πήγε στο 2ο Δημοτικό Πρέβεζας, στο 3ο Γυμνάσιο και πήρε το απολυτήριο από το 1ο Λύκειο Πρέβεζας. Μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις φοίτησε στο ΤΕΙ Αθηνών στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Αντικειμένου. Εργάζεται στην Πρέβεζα από το 2008 και από το 2010 έχει ιδρύσει και αναπτύξει τη δική της επιχείρηση ως Διακοσμήτρια και αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων με έδρα το Δήμο Πρέβεζας και με πελατολόγιο στην Ήπειρο και στα Ιόνια Νησιά. Έχει εργαστεί στην Αθήνα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σχεδιασμού εσωτερικών χώρων καταστημάτων όπως η Timberland και η Nautica. Έχει διατελέσει καθηγήτρια στα ΙΕΚ Αγίων Αναργύρων στο Τμήμα Τεχνικός Διακόσμησης. Είναι πτυχιούχος της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας και επίσης του κλασσικού χορού.