Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της Ελεύθερης Επαγγελματία κας Σταυρούλας (Βέρας) Κωνσταντινίδου .

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της διαχειρίστριας του κυλικείου στο ΕΠΑΛ Πρέβεζας κας Σταυρούλας (Βέρας) Κωνσταντινίδου.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ως προς τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες στο Δήμο μας αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας από τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην οργάνωση των δημοτικών λειτουργιών στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα μίας δυναμικής γυναίκας η οποία είναι ταυτόχρονα μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας αλλά και αριστούχος τελειόφοιτος σπουδάστρια στο νυχτερινό ΕΠΑΛ του τμήματος Οικονομίας & Διοίκησης, με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», μετουσιώνει την προτεραιότητα του Συνδυασμού ως προς το ήθος, την εργατικότητα και τη θέληση για τη συνεχή εξέλιξη και τη δια βίου μάθηση. Μία υποψηφιότητα που έχει άμεση σχέση λόγω της επαγγελματικής της δραστηριότητας με το τεράστιο θέμα της καθημερινότητας των Δημοτών  που αποτελεί θεματική αιχμής που  «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» έχει ως υψηλή προτεραιότητα.

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Σταυρούλα (Βέρα) Κωνσταντινίδου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με αίσθηση ευθύνης, την τιμητική πρόταση του αξιέπαινου και πρώτα από όλα νοικοκύρη Νίκου Γεωργάκου του να αποτελέσω και εγώ μέρος στο πραγματικά εξαιρετικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Πάντα ως άνθρωπος μου αρέσει η καλή οργάνωση και η σωστή λειτουργία των πραγμάτων, όπως και προσπαθώ να κάνω στη ζωή μου και στη δουλειά μου και πιστεύω ότι σε συνδυασμό με την ηθική και την εργατικότητα μπορούν να οδηγήσουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη ότι ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος, ως ο επόμενος Δήμαρχος Πρέβεζας, θα λειτουργήσει μαζί με την εξαιρετική ομάδα του συνόλου του Συνδυασμού μας, με πολύ εργατικότητα, με ήθος αλλά και με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος της αποστολής προς όλους τους Δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, για κάθε ανάγκη άμεσα όπου θα χρειαστεί, ώστε  «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ» να αποτελέσει από ένα σύνθημα μία πραγματικότητα στην καθημερινότητά μας.

Είμαι μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και ταυτόχρονα αποφοιτώ ως αριστούχος στο νυχτερινό ΕΠΑΛ στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης και γνωρίζω καλά ότι όταν είσαι εργατικός, έχεις θέληση και πίστη όλα τα πετυχαίνεις! Στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» όλοι οι Υποψήφιοι αφού πρώτα έχουμε αποδείξει στην πορεία της ζωής μας την εργατικότητά μας, το ήθος μας αλλά και το πραγματικό μας ενδιαφέρον για τον τόπο μας, διαθέτουμε και τη θέληση, και τη γνώση αλλά κυρίως την πίστη ότι θα πετύχουμε στην εντολή που θα λάβουμε στις εκλογές από τους Δημότες για την επανεκκίνηση και την αναγέννηση του Δήμου της καρδιάς μας όπως του αξίζει ! »

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την Ελεύθερη Επαγγελματία κα Σταυρούλα (Βέρα) Κωνσταντινίδου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Η κα Σταυρούλα (Βέρα) Κωνσταντινίδου είναι σύζυγος του κ. Σπύρου Φιφή, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες, ζει και εργάζεται στην Πρέβεζα και έχει μεγαλώσει στην Αγιά Πάργας.  Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Ελεύθερη Επαγγελματίας και διατηρεί το κυλικείο στο ΕΠΑΛ, στο οποίο και σήμερα είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης του νυχτερινού ΕΠΑΛ. Στα σχολικά της χρόνια έχει πάει στο Δημοτικό της Αγιάς, και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο της Πάργας.  Στο παρελθόν έχει μεγάλη πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο από την οικογενειακή επιχείρηση. Έχει επιτελέσει Διοικητική Υπάλληλος στη Νομαρχία περίπου για τρία έτη στη γραμματεία του 2ου Λυκείου Πρέβεζας και ένα χρόνο στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Γεωργίας. Κατέχει πιστοποίηση ECDL και είναι πτυχιούχος της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας και επίσης ομιλεί ιταλικά.