Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 προκειμένου να ενημερώσει για τις επισκέψεις των υπ. ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιούνται στην Πρέβεζα.

Ο κ Τζίμας αρχικά αφού και δημόσια εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του μικρού άτυχου Γιώργου, άσκησε σκληρή κριτική για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Μπαίλης έδειξε όπως ανέφερε “τέτοιον πολιτικό αμοραλισμό” που ενώ η Πρέβεζα πενθούσε, παρουσίαζε το ψηφοδέλτιό του. Σημείωσε μάλιστα ότι για τον λόγο αυτό ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στον αγιασμό του κ Γεωργάκου, καθώς η διευθύντρια του σχολείου του γιου του, τους είχε καλέσει στο σχολείο -ο γιος του ήταν συμμαθητής με τον Γιώργο- “Δε θα έπρεπε να με αναζητεί με αυτόν τον τρόπο ο κ Γεωργάκος, το savoir vivre δεν το προβλέπε騔 σχολίασε.

Ο κ Τζίμας ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές είναι πού ισχυρό και αυτές τις ημέρες υπάρχει μια δραστηριότητα όπου υποψήφιοι έχουν επισκεφθεί την πόλη μας, κάτι που θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα.

Ακούστε το απόσπασμα: