Ο Συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΠΟΚΗΣ καλωσορίζουν τον νέο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Είναι μια πρόκληση από μόνη της η φετινή εκλογική περίοδος γαι το Δήμο μας.
Μπορούμε να σταθούμε αμέτοχοι και να βλέπουμε πώς οι άλλοι θα συνεχίσουν να αδιαφορούν για τον τόπο, δεμένοι στις καρέκλες τους.
Μπορούμε να συνεχίσουμε να κριτικάρουμε και να δηλώνουμε τη δυσαρέσκειά μας στα καφενεία.
Μπορούμε να χάσουμε άλλη μια τετραετία.
Αλλά δεν πρέπει.
Είναι δυνατή η ανατροπή.
Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν, ώστε να μεταμορφωθεί αυτός ο Δήμος. :
Χρειάζεται ανθρώπους που να θέλουν να εργαστούν προς αυτόν το σκοπό.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού Δημοτική Ανατροπή στις ατομικές τους πορείες έχουν δείξει αυτή τη θέληση. Ανάλογη δυναμική έχουν να επιδείξουν για το κοινό καλό.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βαγγέλης Ροπόκης, μου έκανε μια πρόταση, την οποία δεν γινόταν να αρνηθώ, μου έδωσε τη χαρά να μου ζητήσει να συμπορευτούμε για τη μεταμόρφωση του Δήμου μας.
Το διαμάντι μέσα στη λάσπη παραμένει διαμάντι, αλλά πρέπει να φύγει η λάσπη για να δεις τη λάμψη του.
Θέλω να βοηθήσω να δει τη λάμψη της Πρέβεζας ο κόσμος όλος. Εδώ και 20 χρόνια ζω κι εργάζομαι ως δικηγόρος στην πόλη αυτή που νιώθω δική μου από την πρώτη μέρα, έχω αποκτήσει την
οικογένειά μου, τη σύζυγό μου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, και τα δυο μου αγόρια, το Γιώργο, 16, και τον Παναγιώτη, 12 ετών, αντίστοιχα.
Έχουν όνειρα και οι δυο τους, να σπουδάσουν και να δουν τον κόσμο. Λατρεύουν τις Τέχνες, τα Γράμματα, τα φώτα των μεγάλων πόλεων, τα κέντρα πολιτισμού, ό,τι αναζητούσαν και πάντα αναζητούν οι νέοι.
Κι εγώ αυτό αποζητώ, να σπουδάσουν και να προκόψουν τα παιδιά μου.
Θέλω όμως και να θελήσουν να γυρίσουν εδώ, να ζήσουν εδώ, σε μια πόλη καθαρή και φιλική προς τον πολίτη, πλήρη τεχνολογικά και πολιτιστικά, σε ένα Δήμο αυτάρκη, σε μια πολιτεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προοπτικών, με πολιτισμό, με ευκαιρίες, με παροχές, με ζωντάνια και δυναμική.
Θέλω κάθε νέος επιστήμονας, κάθε ελεύθερος επαγγελματίας και υπάλληλος που μοχθεί στις χώρες της Ευρώπης λόγω οικονομικής αδυναμίας εδώ, να δει πώς πλέον μπορεί να επιστρέψει, ώστε να αξιοποιηθεί και να επιβιώσει αξιοπρεπώς με βάση τις δυνατότητές του.
Αν, κοιτάζοντας γύρω σας, βλέπετε πόσα μπορούν να διορθωθούν, αν θέλετε να συνεισφέρετε από κάθε μετερίζι, τούτος ο αγώνας είναι κοινός και μας αφορά όλους.
Το στοίχημα του μέλλοντος δεν αφήνει κανέναν αμέτοχο.
Ο στόχος των φετινών εκλογών ας είναι η πλήρης ανατροπή.
Ας τον επιτύχουμε.

Θανάσης Αθανασιάδης,