Η συγκινητική ανάρτηση ενός γιατρού για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και την φωτιά στο Μάτι

Ο χαρακτήρας του καθενός αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση. Ο γιατρός του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού, Γιώργος Βήχας, πήρε θέση μέσω Facebook στη «διαμάχη» μεταξύ του υποψήφιου στις ευρωεκλογές Στέλιου Κυμπουρόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Στην ανάρτησή του αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό για τον Κυμπουρόπουλο, τονίζοντας ότι ο κ. Πολάκης θα έπρεπε «ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Βήχα: 

«Λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι μου τηλεφωνούν πως κάποιοι κάτοικοι χρειάζονται άμεσα ψυχολογική στήριξη. Είμαστε κάποιες δεκάδες γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων που έχουμε επισκεφτεί την περιοχή και έχουμε δηλώσει την διαθεσιμότητα μας σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Αμέσως τηλεφωνώ στον Στέλιο Στυλιανός Κυμπουρόπουλος. Τον ρωτώ, με κάποια επιφύλαξη είναι η αλήθεια, εάν μπορεί να επισκεφτεί την περιοχή και να προσφέρει την βοήθεια όπου χρειαστεί. 


Χωρίς δεύτερη σκέψη, αμέσως μου απαντά θετικά και σε μία ώρα βρίσκεται στην περιοχή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, πάντα με την ίδια διάθεση να προσφέρει στον συνάνθρωπο που είχε ανάγκη. 

Ο Πολάκης έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Στέλιο για αυτή την χυδαιότητα που διέπραξε. 

Ο Στέλιος έχει αποδείξει με την ίδια την πορεία της ζωής του την δύναμη που κρύβει η ψυχή του και αυτές οι χυδαιότητες δεν μπορούν να τον ακουμπήσουν. Παραμένουν αυτούσιες και κτυπούν κατάμουτρα αυτούς που τις διαπράττουν αλλά και αυτούς που τις στηρίζουν».