Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων επισκέφθηκε τη “ΣΧΕΔΙΑ”

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων επισκέφθηκε τη “ΣΧΕΔΙΑ”
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής…

 

Στη Σχεδία τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Στέφανος Τζιμογιάννης, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις δράσεις που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη δομή
Ο κ. Τζιμογιαννης τόνισε πως από το 1994 το Κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη και του Δήμου ενώ πρόσθεσε ότι αυτή τη δημοτική θητεία η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως μέσω του ΟΚΠΑΠΑ, “ήταν εξαιρετική και πολυεπίπεδη”, όπως σημείωσε.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της πρόληψης και τον σπουδαίο ρόλο που έχει παίξει στον τομέα αυτό η «Σχεδία».
«Ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη δράση της ‘Σχεδίας’ την ίδια ώρα που στηρίζει συνολικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με τις δικές του δομές. Ήμασταν από την αρχή και παραμένουμε υπέρμαχοι της δικτύωσης τέτοιων δομών για την κοινωνική προστασία και τις ανάγκες αυξήθηκαν τον καιρό της κρίσης», τόνισε ο κ. Μπέγκας.
Το Δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο, στην επίσκεψη του στη “Σχεδία” συνόδευαν ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης και η αντιπρόεδρος Εύη Σίμου-Σκαπινάκη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αμφότεροι, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Στεφανίδη , καθώς και οι υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων, Αρετή Τασούλα-Γκούρα , πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και Τάσος Κουτσογιάννης.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα