Πρέβεζα: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Πρέβεζα στους 250 αστυνομικούς που συμμετείχαν στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Στο συνέδριο συμμετείχαν 250 αστυνομικοί και εκδρομείς από όλη την Ελλάδα καθώς και από την Κύπρο, την Σερβία, την Γερμανία, την Αλβανία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.


Κατά την παραμονή τους στην περιοχή επισκέφθηκαν την Πρέβεζα, το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, το Ζάλογγο, το Νεκρομαντείο και τις πηγές του Αχέροντα και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η τοπική διοίκηση Πρέβεζας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του συνεδρίου:

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Πάργας κ. Αντώνη Νάστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας Ταξίαρχο Πάρι Νίκου, το Υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον Αρχαιολόγο Παυλίδη Ευάγγελο, τον Κωνσταντίνο Καράλη, τον Κυριακίδη Γεώργιο, τον Γιολδάση Βασίλειο, τον Ρυακιωτάκη Ιωάννη, την Ποτοποιία Ρούμπου, την Ποτοποιία Φυσέκη, τον Κυριάκη Σπύρο, τον Ροπόκη Ευάγγελο, τον Λιάκρη Ηλία, τον Τσοβίλη Δημήτριο, την «Εφημερίδα «Εν Νικολίτσιω», τον Κωνσταντίνο Σακκά, τον Βασίλη Μπισμπίκη.