Πρόταση της παράταξης του Άρη Μπαρτζώκα: Να «αναμετρηθούν» τηλεοπτικά οι υποψήφιοι
Η δημοτική παράταξη Γιάννενα Τώρα του Άρη Μπαρτζώκα, θεωρεί ότι «αντί να βομβαρδίζονται οι δημότες με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, οι…

«Θεωρούμε ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης, χωρίς αποκλεισμούς και σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο δημότης να μπορέσει να εκτιμήσει καλύτερα τους υποψήφιους.

Θα χαρούμε πολύ εάν οι υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις δεχθούν την πρόταση μας και θα το καλωσορίσουμε ως δείγμα πολιτικού πολιτισμού και κοινωνικής προόδου», αναφέρει η παράταξη.

Στις περιοδείες τώρα, την Κυριακή ομάδα στελεχών της παράταξης με τον επικεφαλής Άρη Μπαρτζώκα επισκέφθηκε το Νησί. Από τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νησί, όπως σημειώνει η παράταξη, «είναι η καθαριότητα η οποία δεν είναι αυτή που αρμόζει σε ένα τόσο εμβληματικό τόπο της περιοχής μας και την οποία απαιτούνται λύσεις, αλλά και το ζήτημα των στεγάστρων των τουριστικών καταστημάτων, όπου με πρωτοβουλία του Δήμου, θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλήξουν σε οριστικές και υποχρεωτικά εφαρμοστέες τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές».

Επίσης, η παράταξη θεωρεί ότι το ζήτημα της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων και των επισκεπτών του Νησιού δεν είναι αυτό που θα έπρεπε και προτείνει την άμεση αύξηση των δρομολογίων των πλοιαρίων, αλλά και τη διενέργεια ημερίδας με τη συμμετοχή των κατοίκων και ειδικών για να τεθεί επί τάπητος η πρόταση που έχουν διατυπώσει κάτοικοι για την κατασκευή γέφυρας σύνδεσης με το Νησί.

Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν ακόμα οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Γοργόλης, Ε. Μακρή, Χ. Νάκας, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Η. Χούσος.