Ο αγρότης & επαγγελματίας οδηγός Σπύρος Φλούδας από το Λούρο στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Λούρου, του Λουριώτη κ. Σπύρου Φλούδα .

 

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της πρωινής συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του Αγρότη  – Κτηνοτρόφου και Επαγγελματία Οδηγού κ. Σπύρου Φλούδα.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με βασική θεματική τα αρκετά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αλλά και τη συνολική καταγραφή των αναγκών και των προτεραιοτήτων για την καθημερινότητα των Δημοτών και των οικογενειών τους στη Δημοτική Ενότητα Λούρου και στην ευρύτερη ζώνη στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα του γνωστού και αγαπητού Λουριώτη κ. Σπύρου Φλούδα  με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», έρχεται να συμπληρώσει το ήδη ξεχωριστό και δυναμικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού στην περιοχή επισφραγίζοντας την εντολή των Δημοτών για ανανέωση με νέα πρόσωπα, με ήθος και πραγματική θέληση να προσφέρουν στον τόπο. Μία υποψηφιότητα ενός ανθρώπου της εργασίας και του μόχθου στην ύπαιθρο μέσα από τις αγροτικές καλλιέργειες και την κτηνοτροφία που γνωρίζει καλά τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών του τομέα αλλά και ενός αξιόλογου Δημότη με πολλά χιλιόμετρα εμπειρίας όχι μόνο ως επαγγελματίας οδηγός αλλά και ως ενεργός Δημότης ο οποίος ασχέτως εκλογών ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας και των συμπολιτών του καθημερινά, ένα χαρακτηριστικό που «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» το έχει σε κάθε υποψήφιό της.

 

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ. Σπύρος Φλούδας  δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

 

«Είμαι ως προσωπικότητα άνθρωπος ευθύς και ντόμπρος και το ξέρει όλος ο Λούρος. Όπως δεν κρύβομαι στα λόγια μου και είμαι σαφής άλλο τόσο είμαι κρυστάλλινος και ξεκάθαρος στις πράξεις μου και στις επιλογές μου. Εγώ ξέρω ότι ένα και ένα κάνουν δύο και σήμερα το ένα είναι ότι οι περισσότεροι Δημότες έχουμε απαγκιστρωθεί από τις πολυδοκιμασμένες και αποτυχημένες προτάσεις αυτών που κοντεύουν να πάρουν σύνταξη ως υποψήφιοι αλλά και άρχοντες του τόπου και το δεύτερο ότι το πιο ποιοτικό σε δυναμική και βιογραφικά, το πιο καθαρό με πρόσωπα πεντακάθαρα και το πιο νέο ως προς τη πρόταση για μία Δημοτική Αρχή μιας ομάδας 49 ικανών Δημοτών και όχι ενός προσώπου είναι το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Για εμένα που είμαι γέννημα θρέμμα Λουριώτης και κρατώ από την οικογένεια Φλούδα και την οικογένεια Ρεμπή και ως άνθρωπος με καθαρό το μέτωπο του μόχθου και της εργασίας αποτελεί τιμή η πρόσκληση από τον αυριανό Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο να είμαι υποψήφιος με την ομάδα που πιστεύω κάνει τη διαφορά στην πρόταση αλλά κυρίως θα πράξει τη διαφορά στο έργο που τόσο έχουμε ανάγκη στο Δήμο και ιδιαίτερα εδώ στο Λούρο. Ως αγρότης ξέρω ότι ακόμα και τα χωράφια μας θέλουν αγρανάπαυση να βγουν νέες καλύτερες σοδειές και ως επαγγελματίας οδηγός γνωρίζω καλά ότι έρχεται κάποια στιγμή για τα παλιά οχήματα με πολλά χιλιόμετρα και προβλήματα, κοινώς τα «σαράβαλα» τα πάμε για απόσυρση.  Είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και το Νίκο Γεωργάκο και είμαι σίγουρος ότι αυτή η «ποικιλία» θα αποφέρει τους καλύτερους καρπούς αφού αποτελεί το πιο αξιόπιστο και νέο ως πρόταση όχημα ανάπτυξης και προκοπής με δουλειά, ήθος και σχέδιο. »

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε  τον κ. Σπύρο Φλούδα από το Λούρο στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Ο κ. Σπύρος Φλούδας γεννήθηκε στο Λούρο και είναι γιός του Θωμά Φλούδα και της Ελευθερίας Ρεμπή. Πέρασε όλα τα σχολικά χρόνια στο Λούρο και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ασχολείται έως και σήμερα στον πρωτογενή τομέα της κτηνοτροφίας και της γεωργικής καλλιέργειας. Είναι επίσης επαγγελματίας οδηγός με μεγάλη πολυετή εμπειρία είτε σε λεωφορεία είτε σε φορτηγά. Ασχολείται επίσης ως ερασιτέχνης με την αλιεία. 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα