Απέκτησε ελεύθερο wi-fi το αθλητικό κέντρο της Λιμνοπούλας

Το αθλητικό κέντρο της Λιμνοπούλας παρέχει πλέον ελεύθερο wifi στους επισκέπτες και αθλούμενους και μια από τις ποιοτικότερες και ταχύτερες συνδέσεις ίντερνετ στα Γιάννενα.

Με την αξιοποίηση των υποδομών που περνάνε από τη Λιμνοπούλα, στήθηκε μια «ομπρέλα» που καλύπτει όλο το αθλητικό κέντρο και μεταξύ άλλων διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

Φέρουσα δυνατότητα 2.000+ ταυτόχρονων συνδέσεων. Δυνατότητα αύξησης στις 5.000.
Live streaming ready υποδομές. Δυνατότητα ελάχιστου upload στα 20 mbps.

Στην πρώτη δοκιμή, κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Λιμνοπούλας, το upload έφτασε μέχρι 50 mbps.

Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το ΠΕΑΚΙ, με ίδιους πόρους και ανάλογος σχεδιασμός και εφαρμογή, προχωρούν για το Πανηπειρωτικό στην Ανατολή, καθώς και για τους «Ζωσιμάδες».  Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση της Λιμνοπούλας «κουμπώνει» στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, καθώς προβλέπεται on line διαχείριση των λειτουργιών.

Έτσι, το ΠΕΑΚΙ γίνεται ένας από τους πιο σύγχρονους και ψηφιακά επίκαιρους δημόσιους χώρους των Ιωαννίνων, πρωτοπορώντας σε υποδομές και υπηρεσίες προς το κοινό, τον κόσμο που αθλείται,  ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και του αθλητικού τουρισμού.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα