«Κοινό των Ηπειρωτών» Περιοδεία στα χωριά του κάμπου της Άρτας

Περιοδεία στα χωριά του κάμπου της Άρτας και επαφές με παραγωγούς και αλιείς είχε κλιμάκιο της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Ζάψα, κατά το 2ήμερο της Μεγάλης Τρίτης και της Μ. Τετάρτης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Άρτας, περιόδευσε σε Φιλοθέη, Καλαμιά κ’ Ρόκα την Μ. Τρίτη και σε Κωστακιούς, Καλογερικό κ’ Ανέζα την Μ. Τετάρτη, συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξαν ευχές.
Το «Κοινό των Ηπειρωτών» δεσμεύθηκε για τη στήριξη της περιοχής, μιας από τις παραγωγικότερες της Περιφέρειας, που χρήζει σημαντικών βελτιώσεων σε επίπεδο υποδομών, καθώς είναι αναγκαίο να συμπληρωθούν οι ανεπάρκειες στα αρδευτικά δίκτυα και να ενισχυθεί η λειτουργία του ΤΟΕΒ.
Παράλληλα, σκοπός της παράταξης είναι η περαιτέρω ενίσχυση των παραγωγών ώστε να καταφέρουν να αναδείξουν, στην ελληνική και ξένη αγορά, τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα, μέσα από διαδικασίες πιστοποίησης και τυποποίησης.
Οι περιοδείες θα συνεχιστούν την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα