Μετά τους Ριζόπουλο και Ζάψα και ο Δημητρίου λέει “ΝΑΙ” στο debate της ΕΡΤ. Μένει να “διώξει τις φοβίες του” ο κ. Καχριμάνης

Τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό debate, που έχει «στα σκαριά» η διοίκηση της ΕΡΤ, για τις 13 Περιφέρειες της  χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Ηπείρου, γνωστοποιεί ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Δημητρίου, ακολουθώντας έτσι το Σπύρο Ριζόπουλο και το Γιώργο Ζάψα που ήδη είχαν απαντήσει θετικά, με προϋπόθεση φυσικά τη συμμετοχή και του απερχόμενου πεφοφερειάρχη κ. Καχριμάνη.
Σε αντίστιξη, δε, με τους συνυποψηφίους του από άλλες περιφερειακές…

παρατάξεις  που έσπευσαν να δηλώσουν δημόσια την προθυμία τους να μετάσχουν στην εν λόγω τηλεμαχία, θέτοντας ωστόσο, παράλληλα, τον όρο να είναι απαραιτήτως παρών σε αυτό, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Ο κύριος Δημητρίου, δημοσιοποιεί την πρόθεση και την επιθυμία να μετάσχει  στο debate της 13ης Μαΐου, το οποίο προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα Γιάννενα, χωρίς να θέτει κανέναν ειδικό όρο ως προϋπόθεση της δικής του συμμετοχής.
Επιθυμία του, βέβαια, είναι να μετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Ηπείρου, και να διεξαχθεί ένας γόνιμος, ουσιώδης και εποικοδομητικός δημόσιος, τηλεοπτικός διάλογος εφ’ όλης της ύλης, για την ενημέρωση των Ηπειρωτών, όπου θα υπάρξει μία πολιτισμένη ανταλλαγή και διασταύρωση απόψεων, επιχειρημάτων, θέσεων.
Ως παράταξη που σέβεται όλους τους υποψηφίους στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, και πάνω από όλα επιδιώκει να ακουστούν όλες οι απόψεις, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς ή τυχόν απουσίες, η παράταξη «Ήπειρος Όλον» δηλώνει παρούσα στον δημόσιο διάλογο, στο πλαίσιο της τρέχουσας προεκλογικής εκστρατείας και κατά συνέπεια, στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της ΕΡΤ, επιθυμώντας να δώσουν όλες οι παρατάξεις το «παρών» σε αυτό, χωρίς ωστόσο να το απαιτεί ή να επιχειρεί να το επιβάλλει, κόντρα στο δημοκρατικό πνεύμα που διέπει την παράταξή μας!

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα