Διευρυμένο το ψηφοδέλτιο του Θωμά Μπέγκα
Ένα ψηφοδέλτιο που ξεπερνά τους 200 υποψηφίους κατέθεσε για παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο…

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου και με δεδομένους τους περιορισμούς των εμφανίσεων των υποψηφίων στα ΜΜΕ, μια νέα κοπέλα, διάβασε το μήνυμα της παράταξης στο οποίο σημειώνεται: «Είμαστε μια μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοκητική παράταξη, που ενώνει ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία, ταλέντα και ικανότητες που απαντούν στις ανάγκες του δήμου, για το παρόν και το μέλλον. Είμαστε έτοιμοι. Να συνεχίσουμε το έργο που μας έχει αναδείξει πρώτο Δήμο στη χώρα. Είμαστε έτοιμοι. Να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Την πόλη που θέλουμε όλοι να ζούμε και να δημιουργούμε. Την καλύτερη πόλη στην Ελλάδα. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο , έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό».

Ο συνδυασμός της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» απαρτίζεται από 210 υποψήφιους σε 25 Εκλογικές Περιφέρειες και Κοινότητες.

Η παράταξη σεβόμενη την επιθυμία ορισμένων Κοινοτήτων να καταρτίσουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με βάση τις δυνατότητες που δίνει πλέον ο «Κλεισθένης», στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στα οποία συμμετέχουν μέλη της σε 5 Κοινότητες.

Στο συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» και πάλι με βάση τα οριζόμενα του «Κλεισθένη» δεν περιλαμβάνονται πλέον οι υποψήφιοι που ναι μεν είναι μέλη της παράταξης, αλλά κατέρχονται στις κοινότητες οι οποίες έχουν μονομελή όργανα.

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ