Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Αυτοδιοικητικών εκλογών και στον Δήμο Ζηρού τα πράγματα φαίνεται πως θα ίσως ξεκαθαρίσουν από την πρώτη Κυριακή, καθώς ουσιαστικά δύο είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν την εκλογή. Αυτοί είναι ο νυν Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής και ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης. Φυσικά υπάρχει και τρίτος υποψήφιος ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος και εκπαιδευτικός Μενέλαος Γείτονας που στηρίζεται από την Λαϊκή Συσπείρωση, συνδυασμός που θα παίξει και αυτός τον δικό του ρόλο.

Ο νυν Δήμαρχος Ζηρού, το έργο του οποίου μιλά από μόνο του, φαίνεται να έχει προβάδισμα που αν το αξιοποιήσει σωστά μπορεί να του χαρίσει την νίκη και από την πρώτη Κυριακή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως και ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα, αφού φαίνεται πως τον στηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ο Νίκος Καλαντζης με τον οξυδερκή χαρακτήρα του έχει κερδίσει την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη των συνδημοτών του, οι οποίοι τα τελευταία 4 χρόνια είδαν το Δήμο Ζηρού να χαράζει «Νέα Πορεία», να αλλάζει,  να διεκδικεί και να πετυχαίνει .Το γεγονός ότι ο Δήμος Ζηρού είναι ένας από τους δύο Δήμους της Ηπείρου με την μεγαλύτερη απορρόφηση κονδυλίων, επιτυχία που ανήκει στην Δημοτική Αρχή του Νίκου Καλαντζή, δεν αφήνει περιθώρια για πισωγυρίσματα …

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ