Δεν μπορούσε να λείψει από την προσπάθεια της  ευρείας κοινωνικής συμμαχίας μέσα από την «Ανάπτυξη Τώρα» για την πρόοδο του Δήμου Πρέβεζας  η Μαρία Σπυράκου του Ανδρέα. Η Μαρία έχει τελειώσει νοσηλευτική και είναι ελεύθερη επαγγελματίας παντρεμένη με τον πυροσβέστη Ορέστη Βαγγέλη και μητέρα 2 παιδιών .

Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας στην δημοτική ενότητα ΛΟΥΡΟΥ με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα. Η ίδια δήλωσε : Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρότασή του Γιώργου για να συμβάλλω κι εγώ με  τις ιδέες μου, στην αξιοποίηση των προοπτικών ανάπτυξης του τόπου μας. Όπως γνωρίζετε δεν είμαι πολιτικός, ασχολούμαι πρώτη φορά και θέλω  συμβάλλω στην προσπάθεια  για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας, στηρίζοντας την  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».

Από την  πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας τόνισε : «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που η Μαρία  αποδέχθηκε την πρότασή μας και συμμετέχει στην προσπάθεια για έναν καλύτερο δήμο Πρέβεζας. Συναντιόμαστε  και σχεδιάζουμε τον Δήμο Πρέβεζας, στο δρόμο της Ανάπτυξης!  Προχωράμε για μια μεγάλη και καθαρή νίκη την πρώτη  Κυριακή.  Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ