Συνάντηση του Μ. Ελισάφ με τον Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτριου Δημητρίου
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτριου Δημητρίου δέχτηκε στο Γραφείο του…

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ παρουσίασε το εν γένει Πρόγραμμα του Συνδυασμού του και εστίασε ιδιαίτερα στις προγραμματικές του διατάξεις για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες της πόλης σε όλους του τομείς, αλλά και με μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τελών και Φόρων.

Τόσο ο ίδιος και οι παρόντες υποψήφιοι, αναγνώρισαν την σημασία της επιχειρηματικότητας και ζήτησαν την συνεργασία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτριου Δημητρίου, καλωσόρισε την επίσκεψη του Συνδυασμού και παρουσίασε από την επιμελητηριακή πλευρά τις ανάγκες της τοπικής Επιχειρηματικότητας την ανάγκη για ισονομία – ισοπολιτεία και δίκαιη εφαρμογή των Νόμων μη παραλείποντας να τονίσει ιδιαίτερα την ξεχωριστή αποστολή των δύο Φορέων Επιμελητήριου – Δήμου και ζήτησε τον σεβασμό του Επιμελητηριακού Ρόλου στη τοπική και περιφερειακή Ανάπτυξη.

Κατά την συνάντηση παραβρέθηκε, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μήτσης.
Η επίσκεψη έκλεισε με κοινές υποσχέσεις για Αναπτυξιακή Συνεργασία και Πρωτοβουλίες υπέρ της Τοπικής Επιχειρηματικότητας.