Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς και πολίτες ο Λ. Νάτσης
Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή” αναφέρονται τα εξής:

Τη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του Μιράντα Διατσίδου, Στέφανο Καραμούτσιο, Γιώργο Κιτσάκη, Νίκο Κουσινίδη, Βανέσα Νίκου, Παναγιώτα Ντούτση και Όμηρο Χαρίση επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων στις υπηρεσίες του και το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Ο κ. Νάτσης μοιράζοντας και το πρόγραμμα της παράταξης τόνισε μεταξύ των άλλων την ανάγκη για την ισομερή ανάπτυξη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού καθώς και των ζητημάτων που άπτονται της Νεολαίας και του περιβάλλοντος από την κοινωφελή επιχείρηση του Πνευματικού Κέντρου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημόσιο Κτηνιατρείο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επιστήμονες του Κέντρου ζητήματα όπως το πρόβλημα των αδέσποτων και αυτό των ζωικών αποβλήτων. Συμφωνήθηκε ύστερα από γόνιμη συζήτηση με τους κτηνιάτρους και λοιπούς επιστήμονες η ανάγκη εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων και της ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και όσων έχουν δεσποζόμενα ζώα και τα εγκαταλείπουν. Συζητήθηκε το πρόβλημα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τα κτηνοπτηνοτροφικά απόβλητα και τα νεκρά ζώα και συμφωνήθηκε η ενεργειακή αξιοποίησή τους. Μάλιστα επιστήμονες του κτηνιατρείου εκπονούν μελέτες για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΗ και τις γειτονιές της Καλούτσιανης μοιράζοντας το πρόγραμμα της παράταξης και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Χθές, Τρίτη συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους Όμηρο Χαρίση, Χρήστο Καλαμπόκη, Αλέξανδρο Νάστο, Νίκο Κουσινίδη και Στέφανο Καραμούτσιο επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συναντήθηκαν με τον Πύραρχο Απόστολο Βασδέκη και τους άνδρες της υπηρεσίας. Ο διοικητής και οι άνδρες του Σώματος εξέθεσαν στον κ. Νάτση τα προβλήματα της υπηρεσίας τους και συζητήθηκαν οι πιο πρόσφοροι τρόποι συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου, ειδικά τώρα που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος και απαιτείται εγρήγορση και συντονισμένη δράση από Πυροσβεστική υπηρεσία, Δημοτικές υπηρεσίες και δημότες.

Στην συνέχεια ο κ. Νάτσης επισκέφτηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου και τον Α’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη Μήτση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην Αγαστή Συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου, προς όφελος της ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, σε τομείς που την επηρεάζουν καθώς και την στήριξή της, με όλα τα μέσα που διαθέτουν οι δύο Φορείς. Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ξεχωριστή αποστολή των δύο Φορέων και ζήτησε τον σεβασμό του Επιμελητηριακού Ρόλου στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη. Ο κ. Νάτσης τόνισε τη σημασία που έχει στην ανάπτυξη του τόπου ο θεσμός του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στην ενίσχυσή της καθώς επίσης και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον επιχειρηματικό Τομέα.

Οι επισκέψεις του κ. Νάτση ολοκληρώθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τη Δ/ντρια και συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν σχέση με το κτίριο όπου στεγάζεται και αναζητήθηκαν τρόποι για την επίλυσή τους.