-Μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα για έλεγχοτων εταιρικών αναγκών, εύκολα & αποτελεσματικά
07 Μαΐου 2019
Νέες δυνατότητες που επιτρέπουν τον έλεγχο και τηδιαχείριση των συνδέσεων κινητής και σταθερής, μέσα από το MyCOSMOTE Αpp έχουν πλέον οι σύγχρονοι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεωντη στιγμή ακριβώς που το επιθυμούν, μπαίνοντας στην εφαρμογή από το κινητό τους τηλέφωνο.
Οι επαγγελματίες τώρα μπορούν να διαχειρίζονται τις εταιρικές τους συνδέσεις κινητής & σταθερής, απευθείας από το MyCOSMOTEApp. Μπορούν επίσης, να ελέγχουν το υπόλοιπο όλων των συνδέσεωντης εταιρείας, καθώςεπίσης να διαμορφώνουν τη χρήση ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζομένων της επιχείρησης ενεργοποιώνταςπακέτα MB, ομιλίας & SMS.
Μία ακόμα,νέα δυνατότητα της εφαρμογής για τους επιχειρηματίες,είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας περιαγωγήςCOSMOTE Travel Pass, για οποιαδήποτε εταιρική σύνδεση, ώστε οι εργαζόμενοι της επιχείρησηςνα μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα τους σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Επιπλέον, μέσω του MyCOSMOTEApp, οι επαγγελματίες μπορούν να πληρώνουν με ασφάλεια τους λογαριασμούς για όλα τα σταθερά & κινητά της επιχείρησης τους, μέσω της χρεωστικής ή της πιστωτικής τους κάρτας, κερδίζοντας 500 ΜΒ  σε κάθε πληρωμή.
Με πάνω από 1 εκατ. ενεργούς χρήστες, το MyCOSMOTEapp αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο εξυπηρέτησης, για τη διαχείριση των αναγκών των συνδρομητών, καλύπτοντας κάθε ξεχωριστή ανάγκη τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες.

Κατεβάζοντας δωρεάν το My COSMOTE App στο κινητό ή το tablet τους (iOS και Android), οι συνδρομητέςπαίρνουν δώρο 1GB και αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM.

Με σύγχροναψηφιακά εργαλεία, η COSMOTE αναβαθμίζει συνεχώς τα σημεία επαφής με τους συνδρομητές της, κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη και συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.