Απάντηση στο άρθρο του mypreveza.gr σχετικά με την κομματική στήριξη που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι προσφέρει στο συνδυασμό του «Νέο Ξεκίνημα» έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς. (Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ)

Και ενώ θα περίμενε κανείς ο κ. Ζαχαριάς να απαντήσει ξεκάθαρα στο ερώτημα αν αποδέχεται την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, έδωσε μία αναμενόμενη απάντηση μόνο στο mypreveza.gr αποφεύγοντας τεχνηέντως να αναφερθεί ξεκάθαρα στην ανακοίνωση στο κόμμα και την ανακοίνωση του. Στο τέλος μάλιστα αυτής της απάντησης καλεί το mypreveza.gr να τροποποιήσει το άρθρο ώστε, όπως αναφέρει, για να είναι εναρμονισμένο με την πραγματικότητα. Εμείς παραθέτουμε όπως οφείλουμε αυτούσια την απάντηση και καλούμε τους αναγνώστες να την συγκρίνουν με το άρθρο του mypreveza.gr, ώστε να κατανοήσουν οι ίδιοι, ποιο από τα δύο κείμενα είναι εναρμονισμένα με την πραγματικότητα! Πάντως «κομματικό μανδύα» στον συνδυασμό του κ. Ζαχαρία έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι το mypreveza.gr!

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Ζαχαριά στο mypreveza.gr:

«Απαντώντας στο άρθρο σας με τίτλο: «Ανεξάρτητος υποψήφιος αλλά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ζαχαριάς», σας επισημαίνουμε τα εξής: Το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ως ένας νέος, φρέσκος και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός στο Δήμο Πάργας τόνισε από την αρχή της δημιουργίας του το στίγμα του ως ανεξάρτητος και χωρίς κομματικές ετικέτες χώρος που μόνο του μέλημα είναι η πρόοδος του Δήμου Πάργας.

Ο κομματικός μανδύας που ορισμένοι προσπαθούν να ντύσουν το συνδυασμό μας εξυπηρετεί προφανώς πολιτικά συμφέροντα άλλων, οι οποίοι εξαιτίας της ένδειας των επιχειρημάτων τους , κάτω από την κομματική τους ομπρέλα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τους δημότες από τα σοβαρά προβλήματα του τόπου και την δική τους ανικανότητα να τα αντιμετωπίσουν. Το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» θέλει το δημότη υπεύθυνο και ενημερωμένο πολίτη, συνοδοιπόρο του στη διαχείριση των ζητημάτων που τον απασχολούν και όχι καθοδηγούμενο όργανο κομματικών σχηματισμών.

Γι αυτό κι εσείς, ως λειτουργός της αληθινής ενημέρωσης, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και κρίσεις για το συνδυασμό μας, που εκτός του ότι είναι λανθασμένοι, προκαλούν και ερωτηματικά για τα πραγματικά σας κίνητρα.  

Σας παρακαλούμε να τροποποιήσετε κατάλληλα το άρθρο σας ώστε να είναι εναρμονισμένο με την πραγματικότητα.

Γραφείο Τύπου

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Νίκος Ζαχαριάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ