ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Μήνυμα νίκης στην πρώτη προεκλογική ομιλία
Ισχυρό μήνυμα επιτυχίας και νίκης έστειλαν οι δημότες Πωγωνίου στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου κ.…

Σε μία κατάμεση από ανθρώπους όλων των ηλικιών αίθουσα, ο κ. Καψάλης έκανε τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη 4ετία και υποδέχτηκε τους υποψηφίους που στελεχώνουν το ανανεωμένο και δυναμικό ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».
Το Δήμαρχο κι εκ νέου υποψήφιο προλόγισε ο πρ. Δήμαρχος του πρ. Δήμου Άνω Καλαμά κ. Σταύρος Βιρβίλης που έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καψάλη και των συνεργατών του τόσο για το έργο που επιτέλεσαν όσο και για τη σύνθεση του νέου ψηφοδελτίου και κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν, για μία ακόμη φορά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» έναντι των υπολοίπων.
Ο κ. Καψάλης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη μαζική παρουσία τους, ξεκίνησε την ομιλία του με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη μείωση των εσόδων καθώς και τις αλλαγές που φέρνει το νέο εκλογικό σύστημα. Στην παρουσίαση του απολογισμού ο κ. Καψάλης σημείωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται έργα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ενώ άμεσα θα ξεκινήσει ένα νέο «κύμα» μεγάλων έργων που καθυστερούσαν λόγων της κρατικής δυσλειτουργίας και της γραφειοκρατίας.
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο, ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και επεσήμανε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο χωρίς κομματικά δεκανίκια, πολλυσυλεκτικό και δυναμικό. «
Οι επόμενες κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
• Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αθήνα (Αίθουσα Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στις 7μ.μ.)
• Σάββατο 18 Μαΐου στο Δελβινάκι (8μ.μ.)
• Κυριακή 19 Μαΐου στο Κεφαλόβρυσο (12 το μεσημέρι)
• Παρασκευή 24 Μαΐου στον Παρακάλαμο (8μ.μ.)

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»