Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ομιλία του επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» και υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, κυρίου Δημήτρη Δημητρίουστα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, στο κέντρο της Αθήνας, ενώπιον κοινού Ηπειρωτών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κύριος Δημητρίου, επεσήμανε ότι…

«Σκοπός μας είναι μία Περιφέρεια όλων των πολιτών, όπου κι αν μένουν, ό,τι κι αν κάνουν, όποια κι αν είναι η οικονομική, κοινωνική, πολιτική τους θέση».

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της ομιλίας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, ήταν η επικέντρωση στην ταυτότητα του Ηπειρώτη, και στα γνωρίσματα, όσο και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που διαθέτει το εργατικό και επαγγελματικό-επιστημονικό δυναμικό της περιφέρειάς μας. «Όλοι οι Ηπειρώτες και όλες οι Ηπειρώτισσες είναι ευπρόσδεκτοι-ες σε αυτό το νέο όραμα που πρεσβεύει η παράταξη ‘Ήπειρος Όλον’. Από τους νέους, που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες τη ζωή τους, τις γυναίκες, που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε πολλαπλούς ρόλους, κοινωνικά και επαγγελματικά, και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, η οποία κουβαλάει στους ώμους της την ιστορία και την κληρονομιά του τόπου μας και καλείται να τη μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές». Ο συνδυασμός «Ήπειρος Όλον» απευθύνεται σε όλους του Ηπειρώτες, σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου, στη βάση της ισότητας, της ολότητας, της συνεργασίας χωρίς αποκλεισμούς ή διακρίσεις, συμπλήρωσε ο κύριος Δημητρίου.