Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, συνοδευόμενος κυρίως από τους εφτά Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στη Δημοτική Ενότητα Λούρου και άλλους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους από τη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, επισκέφθηκε το Νέο Σφηνωτό, την Άνω Ράχη, το Κάτω Κοτσανόπουλο και το Άνω Κοτσανόπουλο όπου και συνομίλησε με τους Δημότες, αφού πρώτα άκουσε τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων.  Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος  παρουσίασε τις προτάσεις του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καθώς και το εκλεκτό και ποιοτικό ψηφοδέλτιο των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που προτείνει Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ μέσα από το φυλλάδιο του Συνδυασμού.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωγράκο συνόδευσαν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Εκλογική Περιφέρεια Λούρου Αυγέρης Αναστάσιος, Γκολάκου Χριστίνα, Παγγές Νικόλαος, Πάτσης Σωτήριος, Σιγιάννη Αικατερίνη, Φάης Θεοφάνης και ο Φλούδας Σπυρίδων καθώς και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Εκλογική Περιφέρεια Πρέβεζας Κατσανάκης Απόστολος, Κατσίμπρας Ευάγγελος, Μπίτου Σοφία, Ντέτσικα Πηνελόπη- Αγάπη, Παπαδιώτης Κωνσταντίνος, Παππάς Ιωσήφ και ο Τσίπης Αντώνιος.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αρχάγγελο, στη Μυρσίνη, στο Μεγαδένδρο και στα Ριζά.

Υποψήφιοι σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Λούρου «Δήμος της καρδιάς μας!»: Αυγέρης Αναστάσιος, Γκολάκου Χριστίνα, Παγγές Νικόλαος, Πάτσης Σωτήριος, Σιγιάννη Αικατερίνη, Φάης Θεοφάνης και ο Φλούδας Σπυρίδων

Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρεβέζας Πολιτικός Μηχανικός κ. Νίκος Γεωργάκος, περιοδεύει στην Καστροσυκιά στις 19:30, στη Λυγιά στις 20:00, στο Βράχο στις 20:30 και θα ολοκληρώσει στις 21:30 τη περιοδεία ημέρας στο Χειμαδιό (όπου βρίσκεται και το πατρικό του σπίτι)  έχοντας συνεχώς στο πλευρό του ομάδα Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού και βασικά τους Υποψήφιους του Συνδυασμού στην Εκλογική Περιφέρεια Ζαλόγγου.

 

Αύριο Πέμπτη 146  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος θα επισκεφθεί ώστε να συνομιλήσει με τους Δημότες και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις που «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !» προτείνει, συνοδεία κλιμακίου Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στις 20:00 στα Φλάμπουρα, , στις 20:30 στο Σκιαδά  και τέλος θα κλείσει την περιοδεία της ημέρας στις 21:15 στη Βρυσούλα.

 

 

Οι κεντρικές ομιλίες του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας Πολιτικού Μηχανικού κ. Νίκου Γεωργάκου θα πραγματοποιηθούν στη Δ.Ε. Ζαλόγγου την Τετάρτη 22 Μαϊου στις 20:30 στο Κανάλι, στη Δ.Ε. Λούρου την Πέμπτη 23 Μαϊου στις 20:30 στο Λούρο (έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο Λούρο στην Οδό Σουλίου τηλ: 6944136598) και τέλος θα κλείσουν στη Δ.Ε. Πρέβεζας στη μεγάλη κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 20:30.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr στο πεδίο «ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ» https://www.dimoskardiasmas.gr/omilies/ καθώς και στο πεδίο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ» στη σελίδα υποδοχής καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς στο 698 888 6022.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ