Την Τρίτη 14 Μαϊου 2019 ο Υποψήφιος Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας στην έδρα του ιστορικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ» με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Λογοθέτη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο εκτός από την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», Αρχαιολόγο και Γραμματέα στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζα κα Αθηνά Κωνσταντάκη, συνόδευσαν οι ακόλουθοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε Πρέβεζας και ένας εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου «Πρέβεζα της Καρδιάς μας» από το ψηφοδέλτιο για την Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας του οποίου τα μέλη αποφάσισαν να συμπορευθούν με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» .

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας Χειρουργός – Οδοντίατρος κα Βαγγέλη Κωνσταντίνα, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Επιχειρηματίας κ. Καραμανίδης Δημήτριος, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Εκπαιδευτικός κ. Κατσανάκης Απόστολος, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Επιχειρηματίας κ. Κατσίμπρας Ευάγγελος,  ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Σύμβουλος Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Λαμπρακούλης Γεώργιος, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Ηλεκτρονικός κ. Παπαδιώτης Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πρέβεζας Ξενοδοχειακός Υπάλληλος κ. Αντώνιος Τσίπης και από ο κ. Θεόδωρος Ξενάκης από το ψηφοδέλτιο για την Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας «Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ». Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρέβεζα» εκτός από τον Πρόεδρο και τη Γραμματέα παρευρέθησαν η Αντιπρόεδρος κα Άννα Μαρία Σαρδελή και το μέλος του Δ.Σ. κα Ελένη Μίχα.

Το Προεδρείο αφού εξέφρασε το παράπονο της πλήρους έλλειψης ενός στρατηγικού σχεδιασμού σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με τους πολιτιστικούς φορείς από το Δήμο έως και σήμερα, παρουσίασε μια σειρά προτάσεων και παρεμβάσεων αλλά και κάλεσε τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο και το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» να ανοίξει τις πόρτες συνεργασίας και ομαδικού σχεδιασμού του Δήμου από την επόμενη της έναρξης της θητείας τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος τόνισε και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι 49 συνεργάτες που θα αποτελούν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μετεκλογικά και δε ιδιαίτερα η ικανή ομάδα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στα πολιτιστικά θέματα θεωρούν από σήμερα τους ανθρώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και τους καταξιωμένους Δημότες των Γραμμάτων και των Τεχνών, συνεργάτες στο πεδίο ανάπτυξης και εξωστρέφειας και όχι ένα ακόμα ραντεβού στην ατζέντα του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου… Δήλωσε τη σύσταση ομάδας εργασίας για τον Πολιτισμό η οποία θα συνεδριάζει υπό την προεδρεία του ίδιου του Δημάρχου σε τακτά χρονικά διαστήματα για τον προγραμματισμό αλλά και το συντονισμό των πολιτιστικών projects και προγραμμάτων. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι η πλήρης τεχνοκρατική ενίσχυση και αναδιάρθρωση του Γραφείου Προγραμμάτων αλλά και η σύσταση του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων, θα συμβάλλει στα μέγιστα σε αυτή την κοινή μάχη για τον Πολιτισμό στο Δήμο προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την Πολιτιστική Συμμαχία που θα αναπτυχθεί για το Δήμο.

Τέλος συζητήθηκαν πολλά θέματα και ζητήματα και με παρεμβάσεις μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ» αλλά και των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων όπως για το Μουσείο Ιστορίας Πόλης, τα Κάστρα, τον Ενετικό Ελαιώνα, το 1ο Γυμνάσιο, το Παραλιακό Μέτωπο, το Ιστορικό Κέντρο, τον Υδατόπυργο καθώς και την ανάδειξη, καταγραφή, συντήρηση και πανεθνική και διεθνή προβολή όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων.

Οι κεντρικές ομιλίες του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας Πολιτικού Μηχανικού κ. Νίκου Γεωργάκου θα πραγματοποιηθούν στη Δ.Ε. Ζαλόγγου την Τετάρτη 22 Μαϊου στις 20:30 στο Κανάλι, στη Δ.Ε. Λούρου την Πέμπτη 23 Μαϊου στις 20:30 στο Λούρο (έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο Λούρο στην Οδό Σουλίου τηλ: 6944136598) και τέλος θα κλείσουν στη Δ.Ε. Πρέβεζας στη μεγάλη κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 20:30.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr στο πεδίο «ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ» https://www.dimoskardiasmas.gr/omilies/ καθώς και στο πεδίο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ» στη σελίδα υποδοχής καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς στο 698 888 6022.