Στη Δικαιοσύνη κατά όσων επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη
“Οι Αρτινοί ξέρουν πώς άσκησα επί 25 χρόνια το ιατρικό μου λειτούργημα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπερψηφίζομαι”

   Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, λόγω της αναπαραγωγής, σήμερα, της ευθείας προσωπικής επίθεσης που δέχτηκε χτες από τη ΝΔ. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανακοίνωσή του χθες, για το θέμα της υγείας, ανέφερε ότι έκανε «χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό ιατρείο που διατηρεί στην Άρτα».
   Ταυτόχρονα, η υπουργός, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ, επιτέθηκε κατά της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «χιοποίηση της πολιτικής ζωής», «χυδαιότητα και πολιτική των fake news», από πλευράς του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη οδηγήθηκε στην απόφασή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη από το γεγονός ότι, παρά την απάντηση που είχε δώσει χτες, κάποιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν σήμερα την αναφορά της ΝΔ στο πρόσωπό της, την οποία θεωρεί ως προσβολή για την προσωπική της υπόληψη, ως προσβολή για τον τρόπο που άσκησε το ιατρικό της λειτούργημα επί 25 χρόνια. Και είναι αυτός ο τρόπος, όπως επεσήμανε η Όλγα Γεροβασίλη, στη συνέντευξη στην ΕΡΤ, ένας από τους λόγους που οι συμπολίτες της την υπερψηφίζουν.
   Σε tweet, που ανήρτησε η κ. Γεροβασίλη, αναφέρει: «Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη, την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».

Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη, την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη.

32 people are talking about this

   Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή της υπουργού, την οποία επεξεργάζεται το νομικό επιτελείο της, θα στρέφεται εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που επιμένουν σε αυτή την αναφορά.

   Νωρίτερα, στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ. Μητσοτάκη, καμία ΝΔ και κανέναν κ. Πορτοσάλτε (σ.σ.: Όπως είπε, άκουσε το πρωί μια αναπαραγωγή την ανακοίνωσης), να με προσβάλει προσωπικώς […] Τα ράμματα για τη γούνα τους είναι πολλά».
   Εξηγώντας τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα, που η ΝΔ την κατηγορεί ότι «έκανε χρυσές δουλειές», η υπουργός ανέφερε ότι το νοσοκομείο της Άρτας, περιοχή όπου η ίδια συμμετείχε σε ιδιωτικό ιατρείο εδώ και 25 χρόνια ως γιατρός, έχει αξονικό τομογράφο από το 1994. Όπως είπε, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε ούτε μέρα χωρίς το συγκεκριμένο μηχάνημα, πλην μίας βλάβης και για λίγο διάστημα για την αντικατάσταση του τομογράφου με καινούργιο, με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, πριν από ενάμιση χρόνο.
   Η υπουργός διευκρίνισε ότι, το διάστημα αυτό, το εργαστήριό της δεν είχε καν αξονικό τομογράφο, ενώ και η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι δεν είχε η πόλη τομογράφο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες να μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις για την εξέταση. “Δεν έχω καν αξονικό, καταλαβαίνετε πόσο fake news είναι αυτό;”
   Η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι, μετά από κάθε γκάφα του κ. Μητσοτάκη που αποκαλύπτει την πραγματική του ατζέντα, στοχοποιείται και ένα στέλεχος της κυβέρνησης,  τονίζοντας ότι η ΝΔ πανικοβλήθηκε από την τεράστια αυθόρμητη εκδήλωση υποδοχής του πρωθυπουργού στην Άρτα και στις άλλες πόλεις της περιοδείας του στην Ήπειρο και στοχοποιήθηκε η ίδια, που εκλέγεται εκεί, για να “εξισορροπηθεί” κάπως η κατάσταση.