Τα Εύσημα του Στρατηγού Κωσταράκου …Στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Μανωλά για το Όραμα του σχετικά με τα Ε/Π «Kiowa Warrior OH-58D»

Με μια  ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό , ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ  και τ. Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε αποδίδει τα εύσημα στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Χρήστο Μανωλά που Οραματίστηκε  τα «Kiowa Warrior OH-58D» στη Α.Σ

Χαρακτηριστικά γράφει
«Έφθασαν στο λιμάνι του Βόλου τα πρώτα απο τα 70 ελικόπτερα Kiowa Warrior OH-58D που αποκτήθηκαν απο τα πλεονάσματα του Αμερικάνικου Στρατού.Τα πρώτα έξι Ε/Π πέταξαν άμεσα απο το λιμάνι στο Στεφανοβίκιο.
Συγχαρητήρια στον επίτιμο ΑΓΕΣ Στγο Χρίστο Μανωλά που το οραματίστηκε και το ξεκίνησε και σε όσους στη συνέχεια το υποστήριξαν και το υλοποίησαν πάρα την λυσσαλέα αντίδραση που αντιμετώπισαν για αγνώστους (τουλάχιστον σε μένα ) λόγους.»
Εξαιρετική αύξηση των επιχ/κων δυνατοτήτων της άμυνας νησιών κ άμεσης αντίδρασης του ΕΣ.
Σχόλιο: Είναι απο τις ελάχιστες φορές που αποδίδονται τα Εύσημα σε Ηγέτες που το αξίζουν και αυτό τιμά & τον αποδίδοντα !!

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Για την απόκτηση των 70 ελικοπτέρων Kiowa Warrior OH-58D αξίζουν συγχαρητήρια στον επ. ΑΓΕΣ Στγο Χ.Μανωλά που το οραματιστηκε κ το ξεκινησε κ σε οσους μετά το υποστήριξαν κ το υλοποιησαν παρα την λυσσαλέα αντίδραση που αντιμετώπισαν για αγνώστους (τουλάχιστον σε μενα ) λόγους.

17 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό