Αύξησε το ποσοστό της η Φώφη Γεννηματά
«Ο ελληνικός λαός μίλησε. Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στη χτεσινή δήλωσή της…

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε ότι το Κίνημα Αλλαγής «είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα. Εξελίξεις που θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο τους φασίστες».
Στον απόηχο των δηλώσεων αυτών, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Άλκης Λάνταβος δηλώνει ικανοποιημένος από τα ποσοστά των Ευρωεκλογών.
Αναλύοντας το αποτέλεσμα, ο κ. Λάνταβος αναφέρεται στο πολιτικό θέμα που σύμφωνα με τον ίδιον προκύπτει για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως είπε «προσπάθησε να λεηλατήσει στελέχη» αλλά η προοδευτική συμμαχία δεν προχώρησε…
Ο κ. Λάνταβος επαναλαμβάνει αυτά που αναφέρει και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι το Κίνημα ο ρυθμιστής των εξελίξεων εάν και εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Δεν πήγε καλά ο Δ. Δημητρίου»
Ο κ. Λάνταβος ερωτηθείς αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα του Δημήτρη Δημητρίου. Όπως είπε «τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα» λέγοντας ότι τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στις εκλογές στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και όχι στις περιφερειακές εκλογές.
Ωστόσο, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι στα Γιάννενα, η εκλογική πορεία του κ. Δημητρίου ήταν καλή κάτι που σύμφωνα με τον ίδιον τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ δεν συνέβη στην Άρτα και τη Θεσπρωτία.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ
Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»