Ο Νέος δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στην πρώτη του δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ ανέφερε:

“ Η επόμενη ημέρα για το Δήμο είναι πολύ σημαντική. Όλοι μας, ενωμένοι σαν μία γροθιά, να δουλέψουμε για το καλό του Δήμου μας. Το τονίζω πάλι: Ενωμένοι. Για το καλό του Δήμου μας και το καλό όλων. Η νίκη μας αυτή ήταν μία νίκη όλων των δημοτών. Πέρα από οτιδήποτε έχει συμβεί. Τα ξεχνάμε όλα. Διαγράφουμε τα πάντα και η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους μαζί. Είμαστε έτοιμοι για δουλειά. Με όλους τους συνεργάτες μας. Όλους όσοι εκλέχθηκαν. Και θα είμαι ένας Δήμαρχος ενωτικός, ώστε να βγάλουμε το Δήμο μας από την εσωστρέφεια. Θέλουμε έναν Δήμο εξωστρεφή, έναν Δήμο καινούριο με νέες προοπτικές. Να λένε όλοι ότι είναι ένας Δήμος προς παράδειγμα και όχι προς αποφυγή. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όσους με ψήφισαν και όσους δε με ψήφισαν”

Στο εκλογικό τμήμα του κ Γεωργάκου δηλώσεις έκαναν και οι κκ Νίτσας και Ροπόκης οι οποίοι ανέφεραν:

Νίτσας: Θα είμαστε δίπλα στο νέο δήμαρχο. Η Ανάπτυξη Τώρα πάντα μιλούσε για ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες, αυτό το ρόλο θα παίξει η Ανάπτυξη Τώρα, θα στηρίξει τη νέα δημοτική αρχή για το καλό του τόπου”

Ροπόκης: Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον Νίκο Γεωργάκο για τον καλό του αγώνα και όλους τους πολιτικούς που ασχολήθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους Πρεβεζάνους που με τίμησαν εμένα και τους συνεργάτες μας όπως μας βλέπετε σήμερα, γιατί είναι αναπόφευκτο να συνεργαστούμε. Δίνω το λόγο μου ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της Πρέβεζας. Συγχαίρω τους πολίτες που ψήφισαν κατά αυτό τον τρόπο, διότι οι συνεργασίες δίνουν αυτοδυναμία άρα για την Πρέβεζα είναι το πρώτο και πιο άριστο βήμα. Συγχαίρω τον Νίκο Γεωργάκο και το συενργάτη μου τον Γιώργο Νίτσα.

 

(Σε λίγο θα είναι διαθέσιμα και τα βίντεο των δηλώσεων)

Δείτε φωτογραφικό υλικό: