Η Παραλία της Πρέβεζας αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει όλον αυτόν τον κόσμο που θέλησε να απολαύσει την τρίτη και τελευταία ημέρα του 17ου Preveza Jazz Festival.

Η Δήμητρα Γαλάνη επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην γενέτειρα της και της χάρισε μια μοναδική μουσική βραδιά μαζί με δύο από τους καλύτερους μουσικούς της νέας γενιάς της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Θωμά Κωνσταντίνου , μεγάλο δεξιοτέχνη στο ούτι και στα παραδοσιακά όργανα και τον εξαιρετικό τζαζίστα πιανίστα Σπύρο Μάνεση.

Αυτή ήταν μία κορυφαία στιγμή για την Πρέβεζα και τον πολιτισμό της και όπως τόνισε ο κ. Γιώργος Μήτσιος, ήταν μία κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Preveza Jazz Festival, που θα ξανα επαναληφθεί μόνο αν η Δήμητρα Γαλάνη δεχθεί να ξανα έρθει.

Λίγο πριν η Δήμητρα Γαλάνη αποχαιρετήσει το κοινό της Πρέβεζας, το οποίο κυριολεκτικά την αποθέωσε ο κ. Μήτσιος της πρόσφερε ως αναμνηστικά δώρα βιβλία για την ιστορία της Πρέβεζας, που έχουν επιμεληθεί το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα», επίσης από πλευράς του Δήμου Πρέβεζας η κα Ελευθερία Αγγέλη έδωσε στην κα Γαλάνη μια τιμητική πλακέτα.