Νίκος Παππάς για εκλογές: Δεν είναι στρατηγική ήττα -Δύο περιφέρειες χάσαμε

Να τονώσουν το πεσμένο ηθικό των στελεχών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν με δηλώσεις του τα στελέχη του κόμματος, με τον Νίκο Παππά να δηλώνει ότι οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δεν συνιστούν στρατηγική ήττα του κόμματος.

Παρά το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα βάφτηκε γαλάζια, παρά το γεγονός οτι η ΝΔ κέρδισε- είτε με επίσημους υποψηφίους είτε με αντάρτες- όλους τους μεγάλους Δήμους, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία Περιφέρεια και μόλις 4 Δήμους, ο Νίκος Παππάς δηλώνει συγκρατημένος. Και όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όλες κι όλες, δύο περιφέρειες έχασε…

Ο κύριος Παππάς δήλωσε πως το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών «δεν είναι στρατηγική ήττα» και πρόσθεσε: «Δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά ο χάρτης των περιφερειών δεν ήταν ποτέ κόκκινος. 

Η ΝΔ διεύρυνε τα αποτελέσματά της, εμείς χάσαμε δύο περιφέρειες, της κ. Δούρου και στα Ιόνια. Η ΝΔ αύξησε τις δυνάμεις της πράγματι. Είμαστε ενώπιον μιας εκλογικής μάχης και αξιολογούμε τα αποτελέσματα. Όλα θα συζητηθούν».

Παίζεται η μάχη των εθνικών εκλογών
Μιλώντας στο News 247, ο κύριος Παππάς κάλεσε τους πολίτες να «ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουμε στη δίκαιη ανάπτυξη και να μη γυρίσουμε στις πολιτικές του ΔΝΤ. Όσο περνούν οι μέρες αυτό το δίλημμα θα εντείνεται. 

Είναι τεράστιος ο κίνδυνος με μια πιθανή επιστροφή Μητσοτάκη. Έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη πρόνοια για να δείχνουμε πως αντιλαμβανόμαστε ότι τα προβλήματα συνεχίζονται. Εμείς χαρήκαμε με την αύξηση του μισθού αλλά πρέπει να έχουμε συνείδηση πως ο μήνας δεν βγαίνει ούτε με τα 586 ούτε με τα 650».

«Μειώσαμε τα πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς τις μειώσεις που βάζει ο κ. Μητσοτάκης στο τραπέζι. Δείξαμε πώς πορευτήκαμε. Η ΝΔ υπόσχεται πρόγραμμα μεγάλων περικοπών όμως οι δημόσιες δαπάνες έχουν κοπεί πάρα πολύ και επικουρούνται από επιδόματα. Αυτό να δούμε τι σημαίνει για όλες τις κατηγορίες