Η Νομαρχιακή Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Άρτας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την μεγάλη Νίκη του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, καθώς και στους Δημάρχους Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, Νικολάου Σκουφά κα. Ροζίνα Βαβέτση και Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστο Χασιάκο.

Συγχαίρει επίσης όλα τα μέλη της Οργάνωσης, που ηγήθηκαν ή συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών, είτε εκλέχθηκαν είτε όχι, καθώς και όσους στήριξαν με την προσπάθεια τους.

Για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο της σύνθεσης και της συνεργασίας. Πιστεύουμε ότι και ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του τόπου μας.

Χθες σε όλη την χώρα έγινε το δεύτερο βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που επιθυμούν οι πολίτες. Το μήνυμα τους είναι ηχηρό, και καθολικό, καθώς ποτέ στο παρελθόν μια Παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Και μάλιστα τις 11 εξ αυτών με τους υποψηφίους που είχαν την επίσημη υποστήριξη της.

Ευχαριστούμε, τους πολίτες, που εμπιστεύτηκαν τις επιλογές της παράταξή μας και συνέβαλλαν στην νέα Ελλάδα, της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή για την μεγάλη νίκη.