ΣΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε τον ρόλο μας»
Σε δήλωση σχετικά με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του επαναληπτικού γύρου των δημοτικών εκλογών προχώρησε η παράταξη «Δύναμις Δημοτών»…

«Συγχαίρουμε τον κ. Κώστα Τζαφέα για την επανεκλογή του και του ευχόμαστε καλή δύναμη. Ήταν μια δύσκολη μάχη την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ως μια νέα παράταξη πετύχαμε πολλά και καταφέραμε να πείσουμε σχεδόν δύο χιλιάδες δημότες του Δήμου Μετσόβου να μας υποστηρίξουν. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η παράταξη μας ήρθε πρώτη σε 6 από τις 11 κοινότητες του Δήμου Μετσόβου αποτελεί μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επίσης κρατάμε το γεγονός ότι περίπου το 35% των κατοίκων του Μετσόβου απέδειξαν ότι το δίλημμα Μέτσοβο – Χωριά είναι ψεύτικο. 

Ως ¨Δύναμις Δημοτών¨ υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε τον ρόλο μας ως μειοψηφική παράταξη στα πλαίσια ενός νέου νόμου και θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας. Μέσα στην επόμενη τετραετία θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε κοντά στους συνδημότες μας και σίγουρα στην επόμενη εκλογική διαδικασία θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»Α.