Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατεβαίνει στη Μαγνησία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία θα είναι η υφυπουργός Εσωτερικών και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Οπως ανακοίνωσε η ίδια, μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο «Ενα 102,5» είναι διατεθειμένη να τρέξει σε όλο τον νομό για να υποστηρίξει και να αναλύσει το έργο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι διατεθειμένη να πάω απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Μαγνησία, πρώτα και κύρια για να υποστηρίξω το έργο αυτής της κυβέρνησης, η οποία δικαιούται μια τετραετία ακόμη και στη συνέχεια για το δικό μου σταυρό» δήλωσε και συνέχισε: «Είμαι διατεθειμένη να το κάνω, είμαι σίγουρη ότι όλοι θα το κάνουν και είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν τα δεδομένα διαφορετικά».

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ανήκε στα στελέχη των ΑΝΕΛ που παρέμειναν στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση Καμμένου, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα. 

Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και υπουργός της συγκυβέρνησης, ισχυρίστηκε πως «το κριτήριο στις εθνικές εκλογές είναι διαφορετικό από τις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικηκιτικές εκλογές».

«Κι επειδή ακούω από χθες το “βάφτηκε η Ελλάδα μπλε”, στην όση εμπειρία διαθέτω, πόσα χρώματα έχει αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας;» είπε για το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.