Προς άδοξο τέλος ενδέχεται να οδηγηθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου. Ο 46χρονος τεχνικός είχε ζητήσει χρόνο από τον ΠΑΣ καθώς το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία στην Προσοτσάνη Δράμας.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι στο γλέντι του γάμου εμφανίστηκαν αρκετοί οπαδοί της Δόξας Δράμας που άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα υπέρ του παλιού προπονητή της ομάδας τους και προσπάθησαν να τον πείσουν να αναλάβει και πάλι τις τύχες της Δόξας. Μάλιστα στον γάμο ήταν «παρών» και ο μεγαλομέτοχος της Δράμας κ. Μπύρος, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει συνεργασία με την αβεβαιότητα που επικρατεί στους «Μαυραετούς» αυτήν τη στιγμή. Μάλιστα λέγεται ότι ο κ. Γρηγορίου εξετάζει πρόταση από το Μπακού και θα αποφασίσει εντός των ημερών ποια πρόταση θα κάνει δεκτή.

Έτσι όπως είναι τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΣ Γιάννινα είτε θα πρέπει να «ανακαλύψει» κάποιον Έλληνα προπονητή και να τον βάλει στον … ποδοσφαιρικό χάρτη, όπως έγινε πολλάκις στο παρελθόν ή να στραφεί σε λύση ξένου, που είναι και το πιθανότερο σενάριο.