ΧΡ. ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ: «Για εμάς υπάρχουν ανοιχτές πόρτες, ξεκάθαρες κουβέντες, έντιμες κι ισότιμες προσπάθειες»
Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους δημότες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, απηύθυνε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Δωδώνης, Χρήστος Ντακαλέτσης.…

Επίσης, ευχαριστώ τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον τίμιο κι ενωτικό αγώνα που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα, κι όλους τους συνεργάτες και συμπορευτές για την αδιαμαρτύρητη εργατικότητα και την ακατάπαυστη προσπάθεια. Όλοι μαζί, ενωμένοι, κατορθώσαμε να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας, το μήνυμα της προοπτικής, το μήνυμα της Ενότητας Προοπτικής. Ένα μήνυμα που ενστερνίστηκαν οι δημότες της Δωδώνης και το μετέφρασαν σε ψήφο εμπιστοσύνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αντιλαμβάνονται άριστα τη γλώσσα της αλήθειας και την επιβραβεύουν.

Αγαπητοί δημότες, σε όλη τη θητεία μας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν κομματικά χρώματα, δεν υπάρχουν πελατειακές σχέσεις και προσωπικά συμφέροντα. Για εμάς υπάρχουν ανοιχτές πόρτες, ξεκάθαρες κουβέντες, έντιμες κι ισότιμες προσπάθειες απέναντι σε όλους. Κι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όλη τη θητεία μας, αλλά και στην προεκλογική περίοδο, κινηθήκαμε με μοναδικό όπλο την αλήθεια του έργου μας κι απαρέγκλιτη προϋπόθεση τον πολιτικό πολιτισμό. Κι αυτή ακριβώς την αλήθεια επιβραβεύσατε με την ψήφο σας, και τις δύο Κυριακές. Και μαζί θα συνεχίσουμε. Η ψήφος σας μάς γεμίζει με δύναμη για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο αλλά και με ευθύνη να προοδεύσουμε ακόμη περισσότερο και μαζί θα το πετύχουμε».