ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΑΓΟΡΙ» – Διάκριση ως κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΑΓΟΡΙ» - Διάκριση ως κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα
Το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι», βραβεύτηκε ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2018-2019, με την υψηλότερη βαθμολογία, στην κατηγορία…

Το «Ζαγόρι» βραβεύτηκε από το θεσμό των Superbrands Greece 2018 – 2019 πιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά, τη συνέπεια και την ευθύνη του προς τους καταναλωτές.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Νίκος Χήτος από τον Θωμά Γεράκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Marc AE.

Τα Superbrands στην Ελλάδα διενεργούνται από το 2005 και βραβεύουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Για την τελική ανάδειξη του φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» ως «Corporate Superbrand 20198-2019», διενεργήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης και ψηφοφορία. Η διαδικασία αξιολόγησης έγινε από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή και το ίδιο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ψήφισε μέσω της εταιρείας έρευνας αγοράς Marc. Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα