Με μεγάλη συμμετοχή η ανοιχτή συνέλευση από την εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- “Στις 7 Ιουλίου θα συγκρουστεί ο νεοφιλελευθερισμός και η πρόοδος” (Βίντεο κι φωτογραφίες)

Στην γεμάτη από κόσμο Θεοφάνειο αίθουσα στις 20:00 της Τετάρτης 5/6 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση από την εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Πρέβεζας  με θέμα: “Τι διακυβεύεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου”.
Μίλησε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πολιτίδης όπως επίσης μίλησαν ο Υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας και ο Γ.Γ. Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας αλλά και μέλη του κόμματος όπως ο κ Βελέντζας, ο κ Παγκράτης, ο κ Λελοβίτης, η κα Κριτσιμά κ.α. παράλληλα μίλησαν και μέλη της προοδευτικής συμμαχίας όπως ο Δρ Φιλοσοφίας Κων/νος Ακρίβος, ο πρώην δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος κ.α.
Εισαγωγικά ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας Δ. Παπαδήμος αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν κατώτερο των προσδοκιών,  εκτίμησε ωστόσο ότι μπορεί να “κερδίσει τον πόλεμο” ο ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που χάθηκε μια μάχη.
Ο κ Πολιτίδης χαρακτηρίζοντας την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ως “μητέρα” των μαχών, όπου θα συγκρουστούν ο νεοφιλελευθερισμός και η πρόοδος ζήτησε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μη χαθεί ούτε μια ψήφος και κάλεσε κάθε προοδευτικό πολίτη να αναλογιστεί την κρισιμότητα της αναμέτρηση.
Ο Υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας αφού αρχικά αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Πρέβεζα την τελευταία τετραετία (Ενίσχυση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας, έγκριση ύδρευσης της παραλιακής ζώνης, ενίσχυση των κρηπιδωμάτων του λιμανιού, Κλειστό γυμναστήριο Καναλακίου κ.α.) τόνισε ότι ο λαός θα πρέπει να ενημερωθεί τόσο για την κρισιμότητα των εκλογών όσο και για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας τόνισε ότι η χώρα “δεν μπορεί να πάει πίσω” και σημείωσε ότι κερδισμένη από την επανεκκίνηση της οικονομίας θα είναι η μεσαία τάξη ενώ υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει ο πλούτος να μοιραστεί στο 5%, στην ελίτ και όχι στους πολλούς.
Δείτε βίντεο με τις αρχικές τοποθετήσεις

         

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα