Παρέμβαση την τελευταία στιγμή - Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η εθνική ομάδα στο Μινσκ
Μετά από την εθνική ομάδα στίβου θα μεταβεί τελικά στο Μινσκ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετά από παρέμβαση του υφυπουργού…

Νωρίτερα σήμερα, με ανακοίνωσή του, ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό ότι η ελληνική ομάδα δεν θα ταξίδευε στη Λευκορωσία καθώς στάθηκε αδύνατο να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια ζητώντας συγγνώμη από αθλητές και προπονητές. Πριν από λίγο ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε με έκτακτη ενημέρωση πως η ελληνική ομάδα στίβου θα μεταβεί κανονικά στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ύστερα από παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, που θα διαθέσει στην ομάδα του στίβου το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει πως θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τη μη εύρεση εισιτηρίων   

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ. Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ», αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ.   «Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πηγή: www.lifo.gr