Τζαρούχης:Καλοδεχούμενος ο Αμυράς …Μας ενδιαφέρει η νίκη της ΝΔ και όχι η εκλογή του κάθε υποψηφίου[βίντεο]

“Το γεγονός ότι ο κ. Αμυράς είχε υψηλό ποσοστό ψήφων  ξεπερνώντας τους 4.500 σταυρούς στο νομό Ιωαννίνων  πριν 10 μέρες στις Ευρωεκλογές, ενοχλεί τους εν δυνάμει υποψηφίους, αλλά έτσι είναι η δημοκρατία”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεόδωρος Τζαρούχης σε σημερινή  συνέντευξη   Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
 Ο.κ.Τζαρούχης σημείωσε  ότι η τοπική ΝΔ είναι λογικό να ενδιαφέρεται μόνο για το νομό ο πρόεδρος όμως του κόμματος  εστιάζει στην αυτοδυναμία   ενώ χαρακτήρισε  συνάμα καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα Αμυρά.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αναφερόμενος στις υποψηφιότητες είπε ότι δεν έχει καμία  επίσημη ενημέρωση .
” Ο κάθε υποψήφιος και υποψήφια δεν ξέρω τι διαβεβαιώσεις έχουν πάρει ,βλέπουμε όμως ότι ανατρέπονται κάποια πράγματα και από τη στιγμή που ανατρέπονται ο καθένας παίρνει την ευθύνη των όσων λέει.Εγώ αυτή τη στιγμή γνωρίζω μόνο 2 υποψηφιότητες του κ.Τασούλα και του κ.Αμυρά ,περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Ο κόσμος θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιον ή ποια θέλει να ψηφίσει από τους 7 υποψηφίους .Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη της ΝΔ και όχι η εκλογή του κάθε υποψηφίου” είπε χαρακτηριστικά .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα