«Τίτλοι τέλους» για Bradley Cooper και Irina Shayk

«Τίτλοι τέλους» για Bradley Cooper και Irina Shayk

Φαινόταν εδώ και καιρό, τελικά έγινε. Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως έγραψε το περιοδικό People. Την είδηση επιβεβαίωσε στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού. 

Χθες είχε γίνει γνωστό ότι η Irina έχει ήδη φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι έχουν χωρίσει. 
Οι δυο τους είναι μαζί από το 2015 και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους συνεχώς έβγαιναν φήμες ότι δεν τα πάνε καλά και περνούν κρίση. 
Το 2016, η Shayk εμφανίστηκε με μονόπετρο στο δάχτυλο, γεγονός που έκανε τα media να μιλούν για επικείμενο γάμο. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2017 γεννήθηκε η κόρη τους Lea De Seine, ωστόσο ούτε κι αυτό έφερε λύσεις στα προβλήματά τους. 
Ο μεγάλος χαμός έγινε τους τελευταίους μήνες που οι φήμες ήθελαν τον Cooper να έχει έρθει πολύ κοντά με τη συμπρωταγωνίστριά του στο A Star is Born, Lady Gaga. 
Ποιος δεν θυμάται άλλωστε εκείνη την κοινή τους εμφάνιση στα Οσκαρ. Τελικά οι διαφορές ήτα;ν αγεφύρωτες και Bradley και Ιrina αποφάσισαν να χωρίσουν χωριστούς δρόμους, ενώ επί του παρόντος βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την κηδεμονία  του παιδιού τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα