Ζητάει τα ρέστα η Νοτοπούλου για Αντετοκούνμπο: Της φταίνε η ΝΔ και τα ΜΜΕ

Ζητάει τα ρέστα η Νοτοπούλου για Αντετοκούνμπο: Της φταίνε η ΝΔ και τα ΜΜΕ

Τα… ρέστα ζητάει η Κατερίνα Νοτοπούλου που μετά την κατακραυγή για την προσπάθειά της να εκμεταλλευθεί τη λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο βγάζοντας αφίσα με το πρόσωπό του, επανέρχεται επιτιθέμενη στη ΝΔ και στα μέσα ενημέρωσης. 

Η πρώην υπουργός με ανάρτησή της στο facebook ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ούτε πρόθεση, ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούμπο (sic), ωστόσο λέει ότι το «πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της, η κ.Νοτοπούλου, αναφέρει: Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ. 

Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. 

Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας. 

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου: 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα