Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και διαβεβαίωσε πως αυτές θα διεξαχθούν με άψογο τρόπο
Ως «μέγιστο διακύβευμα» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης, την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, σημειώνοντας πως η συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων και των 17άρηδων, σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7 88.6», ο κ. Ρουπακιώτης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, για να κρίνουν τα κόμματα και τα προγράμματά τους, τώρα που, όπως επισήμανε, διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, μετά τον Αύγουστο του 2018.

Διαβεβαίωσε δε ότι η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών και των εργαζομένων του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και η επιτυχημένη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών που προηγήθηκαν, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

Τέλος, υπογράμμισε ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι διευκολύνσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, με δωρεάν μετακίνησή τους με τα πλοία της ακτοπλοΐας, με μεγάλες εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και την «Olympic Air», αλλά και με ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων.


★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr