Πράος και με μειλίχιο χαμόγελο, ο Σπύρος Κυριάκης εμφανίστηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε τις εντυπώσεις με την αμεσότητα του. Με χαρακτηριστική άνεση και καθαρό πολιτικό λόγο δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη και στρίμωξε την υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιώς, Βίκυ Τσεφαλα, η οποία δεν πίστευε ότι ένας υποψήφιος βουλευτής από την Πρέβεζα θα την έφερνε στο σημείο να μην μπορεί να απαντήσει.

Στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» με παρουσιαστές τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά ο Σπύρος Κυριάκης απέδειξε πως κατέχει βαθιά γνώση των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την απασχόληση και τις θέσεις εργασίας, με την ισχυρή Ελληνική οικονομία αλλά και την προσέλκυση επενδύσεων.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας κατά την διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις 7 του Ιούλη η κάλπη θα γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια και η χώρα σταδιακά θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης, ενώ αναφέρθηκε και στη μείωση των φορολογικών συντελεστών από την 1-1-2020.

Η παρουσία του Σπύρου Κυριάκη στην κρατική τηλεόραση έδειξε πως ο ίδιος είναι ένα πολιτικό πρόσωπο με επάρκεια σε θέσεις και γνώσεις, είναι ένας υποψήφιος που όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν παράγει πολιτική.