Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ μεγάλος χορηγός του διεθνούς τουρνουά Beach Volley “Ios Open One Star powered by ZAGORI”

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ μεγάλος χορηγός του διεθνούς τουρνουά Beach Volley  “Ios Open One Star powered by ZAGORI”
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ήταν μεγάλος χορηγός στην κορυφαία αθλητική διεθνή διοργάνωση για το beach volley, το “ Ios…

διοργάνωση της κατηγορίας ενός αστεριού και πραγματοποιήθηκε στις 6 εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί, στην πανέμορφη παραλία του Μυλοπότα, της Ίου.

Για 3 ολόκληρες ημέρες 56 ομάδες από 21 χώρες του κόσμου βρέθηκαν στην καρδιά του Αιγαίου, στο νησί της Ίου, να συναγωνιστούν και να διεκδικήσουν τη νίκη και τους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη για το Beach Volley. Από την πρώτη ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ βρισκόταν στο κέντρο της δράσης, στην παραλία Μυλοπότα, δροσίζοντας όλους τους αθλητές και θεατές των Αγώνων.

Η Ελληνική συμμετοχή ξεχώρισε στο διεθνές τουρνουά, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Δήμητρα Μαναβή να επικρατούν στον τελικό επί των Βάιντα και Ορντεάν από τη Ρουμανία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στους άνδρες, νικητές ήταν οι Γάλλοι, Φλοριάν Γκοσελέν και Ζερεμί Σιλβέστρ, οι οποίοι νίκησαν τους Ρώσους, Σίβολαπ και Γιαρτζούτκιν.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι θερμός υποστηρικτής των αθλητικών διοργανώσεων που αναδεικνύουν τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα