ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ – Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι θολό σαν το θολό ποτάμι

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ - Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι θολό σαν το θολό ποτάμι
Σε ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση του ALPHA συμμετείχε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Μαντάς. Απαντώντας σε…

«O κ. Μητσοτάκης φοβάται την συζήτηση επί του προγράμματος. Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι θολό σαν το θολό ποτάμι και κινείται στην κατεύθυνση της φιλελεύθερης δεξιάς στροφής που έχει κυριαρχήσει στην Ευρώπη. Δεν ξέρουμε όμως τις λεπτομέρειες και τα κενά. Ένα κενό είναι πχ το ασφαλιστικό σύστημα. Τι ακριβώς θα κάνει στον περίφημο 3ο πυλώνα η ΝΔ; Μήπως θα διαλύσει τις επικουρικές συντάξεις των νυν συνταξιούχων με τον περίφημο αυτόν κουμπαρά που κοστίζει περίπου 55 δισ.€ ; Όσο λοιπόν προχωράμε σε μια προγραμματική αντιπράθεση εκτιμώ πως ο κ. Μητσοτάκης λέει στα στελέχη του: «μην χαλαρώνετε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα». Εκτιμώ επίσης, πως ο κ. Μητσοτάκης ενώ καλεί απλόχερα ανθρώπους για να συνεργαστούν, τρέμει σαν τον διάβολο το λιβάνι την ισοτιμία της ψήφου των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή την απλή αναλογική.»
Καλούμενος να σχολιάσει την στάση του ΚΙΝΑΛ για την επόμενη μέρα ο κ. Μαντάς δήλωσε:
«Από την στιγμή που το ΚΙΝΑΛ δεν ξεκαθαρίζει την θέση του (όπως έχει γίνει σε μια σειρά χωρών του Νότου) μπορούμε να πούμε πως η σοσιαλδημοκρατία στον τόπο μας δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την δεξιά. Τουλάχιστον εγώ αυτό ακούω».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα