Μετά από ένα μακρύ διάστημα απραξίας, όπου οι μόνες θετικές ανακοινώσεις αφορούσαν την πρόσληψη ενός ελπιδοφόρου προπονητή και ενός πολύ καλού τερματοφύλακα, ήρθε η ώρα για τις επόμενες αποφάσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Χριστοβασίλης και ο κ. Γιαννίκης θα βρίσκονται μαζί στα Γιάννινα τις προσεχείς μέρες και θα σχεδιάσουν από κοινού τις κινήσεις τους στο καλοκαιρινό παζλ. Το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή και η οριστικοποίηση των ημερομηνιών της προετοιμασίας είναι από τα πρώτα που θα συζητηθούν και από εκεί και πέρα στην ομάδα θα ψαχτούν για κάποια ακόμα φιλικά στο Καρπενήσι, αλλά και μετά την επιστροφή απ’ αυτό. , Θυμίζουμε ότι έγιναν ήδη γνωστά τα φιλικά με τον Παναιτωλικό στις 11 και 18 Αυγούστου σε Ιωάννινα και Αγρίνιο αντίστοιχα.

Ενδεχομένως να έχουμε και μεταγραφικές ανακοινώσεις, αφού ο Ζιούλης πήρε και επίσημα την ελευθέρας του από τον Κισσαμικό και ίσως να είναι από εκείνους που θα ανακοινωθούν άμεσα από τους «κυανόλευκους».

Επίσης, υπάρχουν κάποιες ακόμα εκκρεμότητες με το υπάρχον ρόστερ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τα θέματα θα μπορέσουν να κλείσουν τώρα. Για παράδειγμα, αν ο Λίλα δεν βρει ικανοποιητική πρόταση από άλλη ομάδα, δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του ή να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές. Έτσι το θέμα αυτό δύσκολα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες.

Τέλος, σχετικά με τα διαρκείας για τα οποία ρωτάει ο κόσμος πότε θα ανακοινωθούν τιμές, προϋπόθεση για κάτι τέτοιο ήταν να οριστικοποιηθεί το μοντέλο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισαν αυτά, πλέον η ομάδα γνωρίζει ότι θα δώσει 16 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και ίσως και κάποια κυπέλλου Ελλάδος, αν πρώτα καταφέρει να αποκλείσει στον Δ’ γύρο σε μονό εκτός έδρας ματς ομάδα της Football League. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, λοιπόν, ίσως να έχουμε και τις σχετικές αποφάσεις για τις τιμές των διαρκείας.