Εκατοντάδες άνθρωποι θέλουν να υιοθετήσουν το μωρό που βρέθηκε σε κλειστή πλαστική σακούλα
Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν προσφερθεί να υιοθετήσουν την «Baby India», το νεογέννητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο…

«Είναι φοβερός ο αριθμός των ανθρώπων που ανυπομονούν να φέρουν να μια καινούργια ζωή στις οικογένειές τους και εδώ έχουμε την περίπτωση κάποιου που προσπάθησε να πετάξει μια ζωή», σχολίασε ο σερίφης.   

Το συγκλονιστικό βίντεο με την στιγμή που ένας άντρας βρίσκει στην σακούλα με το βρέφος μέσα έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες το γραφείο του σερίφη και αμέσως έγινε viral. «Τα παιδιά μου έλεγαν πως είναι μωρό και εγώ τους έλεγα είναι ζώο», είπε ο άντρας, εξηγώντας πως άκουγε τα κλάματα από το σπίτι του. Μόλις κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ειδοποίησε τις αρχές. 

Αφού έβγαλαν το βρέφος προσεκτικά από την σακούλα και βεβαιώθηκαν πως δεν φέρει τραυματισμούς, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της. Η γιατροί τής έδωσαν το όνομα «India», παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία ούτε για την μητέρα ούτε για τον τόπο καταγωγής.  

Εξηγώντας την απόφασή της να δημοσιοποιήσει το βίντεο, η αστυνομία είπε πως το έκανε ελπίζοντας το υλικό να τους βοηθήσει να βρουν χρήσιμες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του βρέφους.